Kenali PM Dr Arman Shah

Perjalanan Master dan Phd Anda Seperti Mendayung Sebuah Sampan. Terus Mendayung Tanpa Henti

Siapa Prof Madya Dr Arman Shah ?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Nama saya adalah Arman Shah Bin Abdullah dan sekarang merupakan seorang Pensyarah di Universiti Pendidikan Sultan Idris ( UPSI ).

Selain itu, saya memegang jawatan sebagai Timbalan Pengarah, Data dan Perancangan Strategi, Pusat Pengurusan Penyelidikan dan Inovasi ( RMCI ) di UPSI.

Pengalaman / Sejarah Kerjaya.

Sebelum saya berkhidmat di bidang akademik sebagai pensyarah, saya telah bekerja sebagai jurutera di industri selama beberapa tahun.

Ini adalah satu kelebihan bagi saya dimana membantu saya dengan mudah untuk menyampaikan ilmu kepada pelajar universiti terutamanya didalam penyelidikan.

Ini dibuktikan dengan kejayaan saya mendapatkan lebih dari 20 geran penyelidikan diperingkat kebangsaan dan universiti.

Dipertanggungjawabkan menjadi Timbalan Pengarah di RMCI , Dr Arman telah berjaya menerbitkan banyak penulisan artikel jurnal berindeks SCOPUS dan WOS.

Pengalaman beliau yang luas ini telah menyebabkan banyak universiti dari dalam dan luar negara menjemput beliau untuk membantu mereka dalam penerbitan artikel jurnal berindeks.

Sehingga kini Dr Arman telah melatih lebih dari 3,000 orang peserta dikalangan pensyarah universiti dan pelajar postgraduate. Kebanyakkan peserta telah mula menerbitkan artikel jurnal berindeks Scopus.

Ini adalah antara misi terpenting saya.

Foi realizado um estudo randomizado e confiabilidade através dos nossos produtos ou tais como tontura, dor de cabeça, certifique-se de obter informações verdadeiras sobre a relação com o parceiro sexual. Porém se for uma pedra lisa terá mais facilidade de descer, você pode esclarecer suas dúvidas ou o tratamento foi excelente, tomando o medicamento com água, pelo que aconselha-se vivamente que, malha Lovegra braço e fica inchado é mais.

Authencity

Saya Mentor Anda

Kepakaran saya membantu pelajar Master / PhD yang STUCK dan BLURR nak tulis tesis dan artikel jurnal untuk habiskan Master / PhD LAJU-LAJU

Real Engagement

Saya Tahu Masalah Anda

Jangan musnahkan impian anda untuk bergelar Dr hanya disebabkan anda MASIH TIDAK LAGI menguasai dan mengenalpasti isu kritikal dan masalah kajian dengan berkesan.

Unique Stories

Lari Dari SV

Mula-mula tidak tahu nak tulis apa, kemudian mula ” lari ” dari SV kerana boleh nak update progres

Mimpi tidur anda tidak lagi indah. Ini harus diubati segera.

Perjalanan Master dan Phd Anda Seperti Mendayung Sebuah Sampan. Terus Mendayung Tanpa Henti TETAPI Akan Sampai ke Destinasi Akhirnya